tiistai 26. huhtikuuta 2011

Nahkasaapas yritys numero 1.

Menin tallille plankatut nahkasaappaat kainalossa ja laitoin ne jalkoihin. Siinä vaiheessa kun olin tuonut hevosen satulan, suitset, suojat ja harjapakin käytävälle, vasemmasta pohkeesta veti suonta siihen malliin, että pakko ne oli pois ottaa.

Tallinomistajanainen selvitti tutultaan, kuinka saappaisiin pitää totutella. Eka päivä 5 minuuttia kävelyä, seuraavana päivänä 15 minuuttia kävelyä. Sitten voi mennä hetkeksi jo hevosen selkään ne jalassa, ja ottaa sitten pois, kun alkaa tuntua liian hirveältä.

Tänään tein ruokaa, tortilloja, nahkasaappaat jalassa. Olin vähän kömpelö ja astuin miehen pikkuvarpaan linttaan. Tuli vähän ruokasotaa! Tortilloista tuli hyviä, tosin cheddarjuustokastike oli liian makeaa ja esanssista, en tykännyt. Santa Marian epäpyhää juustokastiketta. Maltillinen yäk.

Tänään olisi tarkoitus vielä käydä pikkurullistelulenkillä ja venytellä kaikki isot ja pienemmätkin lihakset. Ratsastuksen jälkeen pitäisi aina venytellä, mutta turhan usein se kyllä jää tekemättä.

Varasin tänään tallipaikan tutulta tallilta. Haluan ja aion sen oman hepan ostaa, niin nyt on tallipaikka ainakin jossain kohtaa tulossa. Ehkä vuoden, ehkä puolen vuoden, ehkä kahden vuoden päässä, ei voi tietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit