keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Leijonattaren selässä neljättä kertaa

Eikä kertaakaan tullut pukkilaukkaa. Neito meni kiimastaan ja toisella puolen peltoa huutelevasta orista huolimatta oikein hienosti. Laukkojen jälkeen hän jopa vastasi kehuihini hörinällä. Olen varmaan rakastunut :D Kivaa oli, ja ehkä mennään jotkut pikkukisat veivaamaan kesällä. Tosin Lioni pistetään paksuksi aika piakkoin, mutta se ei kuulemma kisaamista estä.

Nyt omistaja miettii haluaako hän antaa hevosen mulle kokonaan ylläpitoon, ja mitä siitä pyytää, vai onko tyytyväinen nykyiseen järjestelyyn. Semmoisia.

Tänään tein hepan kanssa normaali eteen - alas työskentelyä, vähän avoja käynnissä ja ravissa, siirtymisiä ja pysähdyksiä kaikista askellajeista. Tämä hevonen osaa ne ja on kuulolla - IHANAA!!!

Vähän shaibander kuva, mutta tulipahan jotain otettua. Sain muuten lisätietona, että on hyppelyuransa lopettanut sopivan ratsastajan puuttuessa. Että nyt kouluhevosuraa edistämään!

3 kommenttia:

  1. Ensi tiistaina saadaan ekat valmennukset alle, kun Hurmeen Niina tulee pitämään meille tuntia. Olen niin onnellinen! Että huh!

    VastaaPoista
  2. Ja haaveet toteutuu..
    Kapuaakohan kaikki nuo meijän merkitykselliset asiat tuon DC:n ylittämällä elämään?
    Neptunus haaveet,saumaton yhteistyö Kuu-Chironimaisesti ja se opettajakin Chiron neliö Chiron sulla?
    Ihana lukee toisen innostuksesta varsinkin sillon kun itellä räytyy sisuksissa. Sillon sitä tarttee, tai minä tartten. Se muistuttaa siitä ettei elämä tähän lopu,
    eikä toisen onni ole minulta pois.

    Näkyis olevan nimensä veronen heppa :)
    Onnee yhteistyölle.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Nikki! Olen vieläkin täpinöissäni. Eilen vietettiin vielä hauska ilta miehen bändiä tyttökavereiden kanssa kuunnellen. Tyttökaverit on ihania ja bändin pojat on kivoja, ja oli niin hauska ilta, että nyt särkeekin pää, kun tuli nukuttua vain 4 tuntia.

    VastaaPoista

Suositut tekstit