maanantai 19. maaliskuuta 2018

WOW - se saapui!

Tässä on vierähtänyt nopsasti aika edellisestä blogipostauksesta, ja välissä on kerennyt tapahtumaan melkoisesti. Kiropraktikko Outi Holopainen kopeloi Rokin läpi ja teimme erinäisiä johtopäätöksiä, joiden perusteella odotin satulaa vielä innokkaammin.

Sitten kävimme epäonnisella metsäretkellä, jonka johdosta löysin itseni ojasta ja hevosen tarhan porttien luota kaipaavasti kaverinsa luokse katsellen. Tämän reissun jälkeen Rokki ontui epämääräisesti, ja nyt kun olen häntä hoidellut, niin näyttää siltä, että takapuoleen tuli jokin lihasvamma. Sitä pylleröä on nyt sitten täällä tuijoteltu, ja näemmä alkaa pahin jännitys menemään ohitse.

Satula kuitenkin saapui lauantaina, ja Wow-satuloita maahantuova Lehtiön Anna oli täällä hevoselle sitä sovittamassa. Testattiin satula selkään ja varovaisesti käynnissä. Kuitenkin koska hevonen oli vielä takaa jumissa, eikä liikkunut normaalisti, joten otetaan toinen sovitussessari myöhemmin. Tällä hetkellä satula onkin siis meidän makuuhuoneessa tuolilla, ja hiplaan sitä iltaisin ennen nukahtamista.

Kaikkein parasta tässä satulassa kuitenkin nyt on toistaiseksi ollut se, että se tuli isossa memoryfoampaloja sisältävässä pahvilaatikossa, jossa lapseni ovat nyt kaksi päivää iloisesti temmeltäneet.
Vinkki huonoille hevosnaisäideille! Osta uusi satula, joka tuodaan tontille pahvilaatikossa. Ota satula pois laatikosta ja anna laatikko lapsillesi. Sen jälkeen olet maailman paras äiti! Jee! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit