torstai 23. heinäkuuta 2015

Sannan valmennus osa 2

Olen ihan intona näistä valkuista. On ihanaa kun joku sanoo mitä pitää ja miten tehdä.

Jostain syystä Iphone 5 ei tykkää ottaa aurinkoisella hyviä kuvia. Ne menevät ihan söhryyn.

Eniwei. Aloitettiin taas taivuttelemalla ja tehtiin muutamat pitkät loivat väistöt käynnissä ja ravissa keskihalkaisijalta pitkää sivua kohti - molempiin suuntiin tietty. Rokki tuntui tosi hyvältä.

Tunnilla tehtiin varmaan muutakin, mutta nämä jäivät päällimmäisenä mieleen. Ravia pyrittiin tahdittamaan hitaaksi ja symmetriseksi. Harjoiteltiin myös voltintekoa niin, että Rokin etujalat ja takajalat kulkisivat samaa uraa, ja ulkojalka kääntyisi selkeästi sisäjalan ympäri.

Ravissa pyörittiin isolla pääty-ympyrällä, ja istuttiin vatsalihaksilla ravia alas niin, että ajatus oli lähes käyntiin. Siitä sitten ratsastettiin ravia isommaksi ja sama homma uudestaan. Rokilta löytyi tosi kiva ja kädelle kevyt ravi. Vaikka vielä kaksi päivää sitten kuvittelin, että mun about täytyy laittaa se koukkuun... Oon niin hysteerinen. Loppujen lopuksi koko vaivaantumisen takana taitaa olla kombo= Isot sateet - märkä savitarha - ei liikuta niin paljon vapaana - uusien paikkojen jännitys.


Rokin punainen valmennuskostyymi
Joka tapauksessa raviharjoituksen lähes käyntiravista nostettiin sitten laukka. Sekin oli kivaa ja opettavaista. Näiden harjoitusten jälkeen harjoiteltiin etuosanympärikääntymistä. Vasempaan suuntaan Rokki ei millään muka tajunnut hommaa, oikealle taas se oli kovinkin helppoa. Hän teki sen hienosti. 

Lopputunnista tehtiin sulkua käynnissä ensin ympyrällä ja sitten pitkällä sivulla. Sama homma ravissa. Rokki yllättävän hyvin antoi itsensä taipua pohkeen ympärille. Olen yllättynyt. Jäi superhyvä fiilis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit