keskiviikko 26. elokuuta 2015

Kotitreeniä

Puolitoista viikkoa kasvattajakisaan ja meikäläisellä on selkä aivan romuna.
Koko kesän vihoitelleet pitkät selkälihakset eivät oikein innostuneet niistä halkohommista ja ovat siitä asti olleet enemmän tai vähemmän kipeinä. Olen syönyt tasaisen epätasaisesti kuureina buranaa ja koittanut (huom...) venytellä. Sain fysioterapeuttina toimivalta anopiltani hyvät ohjeet, joiden avulla reisien selälle menevät jumit ovat helpottaneet.  
Eilen ratsastin ystäväni mukaan "jääpuikko perseessä" eli homma näytti kivuliaalta ja kaikkea muuta kuin rennolta. Sellaista se on, kun koko ajan kirraa lihaksissa. 

Kaveri sitten hiukan mälväsi selkääni ja käskytti minut uimaan. Se tekikin tosi hyvää ja sain saunassa paikkojakin hyvin auki. Vedin taas särkylääkettä naamariin ja mies lätki Mobilatia selkään ja yritti hieroa. Häntä ei ehkä noin lähtökohtaisesti ole kovin hyvillä hierojan lahjoilla siunattu, mutta ainakin se oli tyhjää parempi. 

Treenikerrasta. Maanantaina meillä oli valmennus, jonka sain kaverin ansiosta videolle. Videolta huomasin, ettei Rokki lisännyt lainkaan ravissa. Laukassa sentään oli jotain yritystä. Selkään sitten taas tunnen kuinka takaosa käynnistyy, mutta etujalat vaan eivät ehdi tarpeeksi nopeasti alta pois.
Tätä katsotaan Sannan kanssa perjantain valkussa. 

Tässä vähän videota meidän kivuliaasta treenikerrasta. Rokki kuitenkin yrittää ja yrittää. Harjoiteltiin myös kymmenen metrin laukkavolttia. Kyllä se ura vaan tuntuu pieneltä meille vielä, vaikka taipuukin sille. Vastalaukat menevät ongelmitta. 

Varasin itselleni nyt osteopaatin. Jos hän saisi vaikka naksautettua selkän oikeaan asentoon. 

1 kommentti:

  1. https://youtu.be/uatp7B0cNlo Siellä pieni treenivideon pätkä, jossa ratsastaja hikoilee kylmiä pisaroita.

    VastaaPoista

Suositut tekstit