maanantai 10. helmikuuta 2014

Viikonloppu

Käytiin ottamassa jääkävelyt Rokin kanssa lauantaina. Viikko ilman liikuntaa ja sitten jäälle - todella huono yhdistelmä. Rokki näki mörköjä joka paikassa ja teki jotain omia sivuliikkeitään. Päätin, että se saa jäädä nyt mammalomalle, ettei masun kanssa vaan käy mitään kaatumisaksidenttiä.

Fiilistelin vanhaa kisavideota Lulun kanssa. Lulun ekat koulukisat ikinä, ekaa kertaa kouluaidoissa, joita Lulu kyttäsikin aika paljon. Kiva tuosta videosta on kuitenkin huomata se, kuinka paljon Lulu on tuosta peräänannosta tasoittunut ja noussut ylöspäin. Varsinkin laukka on kehittynyt hurjasti, muuttunut ylöspäin nousevaksi ja hitaammaksi, sitä saa säädeltyä enemmän. Nyt kun vielä päästäisiin hyville pohjille treenaamaan. Onneksi kelit alkavat taas olla sellaiset, että pian omallakin kentällä voi taas mennä ilman liukastumisvaaraa. Prosentit olivat reilu 60%.

Tästä pitäisi nyt sitten lähteä kehittelemään tätä kautta, ja syöksyä sinne valmennuksiin. Toistaiseksi auto on vielä telakalla, mutta onneksi nastakausi ja näköjään niiden tarvekin on pian ohi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit